ERVARINGEN

Linda en TommyGeplaatst op 29 september 2017
Absoluut een aanrader en volgens ons onmisbaar op je bruiloft! Toen we aan het plannen waren vond Tommy een film niet zo nodig, want “we hebben toch foto’s?” Nadat ik hem een aantal films liet zien op DeBruiloftFilmen.nl en we een gesprek met Daniel hebben gehad, was ook Tommy helemaal om. Het is echt zo anders dan alleen foto’s, met de film zit je weer helemaal in het moment en beleef je het opnieuw. We hebben een prachtige film van hem gekregen waar we supertrots op zijn. We vonden het heel leuk om Daniel erbij te hebben, een heel aardig en gezellig persoon en hij werkte top samen met onze fotograaf. De film is ons mooiste aandenken aan de mooiste dag van ons leven.

Tim en JamieGeplaatst op 28 september 2017
Ge-we-ld-ig! Dat is hoe wij Daniel omschrijven van de bruiloftfilmen.nl. Wij hebben ontzettend getwijfeld over het inhuren van een videograaf dit vooral omdat wij bang waren dat hij in de weg zou lopen…wij hebben totaal niet doorgehad dat hij aanwezig was. Daarnaast zijn wij ontzettend blij met het vakwerk wat hij heeft geleverd. Voor de mensen die twijfelen, gewoon doen!

Felix en CarolineGeplaatst op 13 januari 2017
Mijn vrouw wilde heel graag ons huwelijk op video vastleggen. Ik had nog aarzelingen, met name gezien de investering. Mijn aarzeling bleek volledig onterecht! Echt, ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer dit het waard is. Ik zou alles schrappen, maar niet de video. DeBruiloftFilmen levert dan ook echt een fantastisch product waarin alle wensen goed worden gerespecteerd, waar de video een echte film is en waar het belevingsgenot erg hoog ligt. Ik kan mij nu geen huwelijk zonder een video – en dan vooral zonder een video van DeBruiloftFilmen – inbeelden! Gewoon doen!

Anthony en MarissaGeplaatst op 5 december 2016
Daniël heeft onze mooiste dag op een geweldige manier vastgelegd. Niet alleen het eindresultaat is super, ook zijn werkwijze is erg fijn. Vanuit alle hoeken worden de mooiste momenten vastgelegd. Hij gaat subtiel te werk, waardoor je niet door hebt dat er meerdere camera’s tegelijkertijd op je gericht staan. Maar, het resultaat is subliem! De samenwerking met onze fotografe liep heel soepel, zelfs al hadden zij elkaar niet eerder ontmoet. Aan toekomstige bruidsparen raden wij Daniël zonder enige twijfel aan. Naast zijn professionele kant, hebben wij Daniël ervaren als een gezellig mensen-mens die zich makkelijk aanpast aan de situatie en omgeving. Het is absoluut de investering waard. Wij zouden in eerste instantie alleen de trailer doen, maar achteraf was er zoveel mooi beeldmateriaal dat wij toch ook de langere film hebben laten maken. De trailer werd door onze vrienden en familie een ‘Hollywood trailer’ genoemd en de langere film is ook heel gaaf geworden! Hij heeft alles zo mooi in beeld gebracht! Het kost zeker wat, maar het is het meer dan waard. Beeldmateriaal van je bruiloft is een must en het resultaat dat wij nu hebben is echt niet te vergelijken met dat van een hobby videograaf.

AnkeGeplaatst op 4 december 2016
We hebben Daniël ontmoet en waren erg onder de indruk van zijn professionele kijk op bruiloften en het filmen ervan. Story-telling en juist nadruk op het persoonlijke van de bruiloft wil hij vastleggen. Het past precies bij onze wensen! Ik heb al meerdere films van hem gezien bij vrienden van ons. Dus hoewel onze bruiloft nog in het verschiet ligt, zou ik hem zeker aanraden.

André en Leah den HartogGeplaatst op 8 november 2016
Bij twijfel, zeker doen! Wij hebben van onze dag uiteraard genoten, maar door de trouwfilm van ruim 20 min kunnen we wanneer we willen weer even wegdromen. We hebben voor de same day edit gekozen, omdat we het geweldig vonden dat de gasten die alleen op het feest aanwezig waren ook “iets” mee zouden krijgen van wat er overdag allemaal had afgespeeld. De trouwclip die we op het feest al te zien kregen bracht ons direct in tranen, zo prachtig! De foto’s zijn natuurlijk onmisbaar, maar zoals Daniël terecht noemde tijdens het maken van de fotoshoot: “bewegend beeld doet net dat extra beetje meer. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zouden iedereen aanraden om voor Daniël te kiezen. Hij is een echte professional, zeer vriendelijk en op de dag zelf merk je nauwelijks dat hij er is. Bedankt !!

Arjan en AnnetGeplaatst op 28 augustus 2016
Wat een fantastisch resultaat heeft Daniel geleverd! Het is elke cent meer dan waard, zo’n kostbaar aandenken van topkwaliteit. In omgang in Daniel is een echte professional, informatie en afstemming zijn ontzettend goed geregeld. Oprecht een aanrader voor iedereen die wil nagenieten z’n trouwdag. Wij hadden voor same-day-edit gekozen wat als resultaat gaf dat de avondgasten een goede indruk kregen van de dag maar ook de daggasten met open mond naar het beeld stonden te kijken naar de trailer!

Raymond & FannyGeplaatst op 21 augustus 2016
Nog maar 2 dagen geleden mochten wij in het huwelijksbootje stappen. Daniël is heel de dag bij ons geweest om ons huwelijk vast te leggen.Wij hebben een geweldige dag gehad. Dat kwam mede ook door de trailer die Daniël ’s avonds op ons feest liet zien. Het was echt de kers op de taart. Iedereen vond het geweldig!!! Ook in de omgang hebben we je als super bijzonder ervaren. Bedankt voor alles! Raymond & Fanny van der Made

Larissa en MarkGeplaatst op 16 augustus 2016
Daniël is erg professioneel en is voor je gevoel nauwelijks aanwezig. Toch zet hij alle mooie momenten op beeld wat voor een geweldige video zorgt!

DorienGeplaatst op 21 december 2015
Daniel is een absolute aanrader! De trailer (4min) en de feature film (20 min) zijn echt super geworden. We hebben beiden al heel vaak terug gekeken samen met vrienden en familie. Iedereen is erg onder de indruk van het werk van Daniel.

GeerteGeplaatst op 10 december 2015
Na het zien van de trailers op Daniel’s website, wisten mijn man en ik gelijk dat wij hem als onze trouwvideograaf wilden hebben. Daniel heeft onze hooggespannen verwachtingen meer dan waar gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat van onze trailer! Naast dat Daniel schitterende producten oplevert, is hij ook nog eens erg prettig in de omgang. Op de dag zelf bleef hij op een plezierige wijze op de achtergrond. Zo hebben we het grootste gedeelte van de tijd niet doorgehad dat we gefilmd werden. Daniel heeft naast de trailer ook de ceremonie en de speeches opgeleverd. Nog steeds erg tof om terug te zien!

Eric & JeffereyGeplaatst op 26 november 2015
Anderhalf jaar geleden hadden we voor het eerst contact met Daniel en na het eerste gesprek thuis bij ons hadden wij maar een conclusie. Dit is de man die ons huwelijk moest vastleggen en nu twee maanden na ons huwelijk hebben we het eindresultaat in handen en kunnen wij maar een ding zeggen. Bruidsparen stop met zoeken! Jullie hebben je videograaf gevonden. Daniel, je bent echt een vakman. Wij hebben zo genoten van je spontaniteit en je relaxte voorkomen. Jij was op alles voorbereid, stelde ons op ons gemak en dat zorgde ervoor dat wij op deze dag, van alle momenten intens konden genieten. Je bent professioneel, bevlogen, betrouwbaar, flexibel maar echt bovenal een pure vakman. Je bent er de hele dag bij geweest maar eigenlijk hebben we je niet eens in de gaten gehad.We denken dat dat een kwaliteit is waar je trots op mag zijn. Met ontroering hebben we gekeken naar onze trailer en film. Het zijn ware kunststukken waar we ons hele leven met heel veel plezier naar zullen kijken. De details waar je oog voor hebt gehad, je was er op de juiste momenten en de shots zijn van zulke hoge kwaliteit dat wij ons afgevraagd hebben bij het bekijken, hoe heeft hij dit allemaal in zijn eentje kunnen doen. Daniel, je hebt met het afleveren van je vakwerk, onze huwelijksdag voor eeuwig op een prachtige manier vastgelegd en daar kunnen we jou alleen maar erg dankbaar voor zijn. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Jefferey & Eric.

Phuoc & ThanhGeplaatst op 14 september 2015
Wij hebben absoluut geen spijt van de samenwerking met Daniel. Hij weet de juiste technieken van filmen toe te passen bij elke ruimte. Zo komen de beeldelementen (van bij ons thuis tot aan de trouwlocatie en de omgeving) goed tot hun recht. Tevens hebben wij waardering voor zijn montage technieken. Op een story telling wijze weet jij het verhaal neer te zetten maar toch niet volgens een saaie chronologische opsomming wat erg prettig en spannend is om naar te kijken. Al vanaf het kennismakingsgesprek konden wij zijn passie voor het vak proeven en het eindproduct heeft dit bevestigd. Daniël is niet alleen een professionele videograaf maar ook een hele sympathieke persoon in het omgang. Hij kan ook heel goed samenwerken met de fotograaf. De Bruiloft Filmen is een absolute aanrader voor ieder bruidspaar!

Debby & JimmyGeplaatst op 17 augustus 2015
Als je iets moet regelen voor je bruiloft om naderhand nog echt te kunnen nagenieten en weer even terug te zijn op je trouwdag, dan is dat wel een videograaf. Dan is er zoveel keus maar wij raden je aan: kies voor Daniel! Op 15-05-2015 zijn wij getrouwd. Een dag om nooit te vergeten. Dit bleek op onze trouwdag zelf al door de filmtrailer voorafgaand aan het feest, tijdens het eten gemonteerd door Daniel. WOW! Wat is dat gaaf om net voor het feest al zelf en met alle gasten de dag te herbeleven. Ook nu kijken wij de trailer en feature film regelmatig en laten hem ook veel aan anderen zien! Dit levert altijd gelach, tranen en veel complimenten op. Complimenten die Daniel natuurlijk had moeten krijgen. Wat een top werk! Wij hebben voor Daniel gekozen omdat zijn films in kleur zijn en niet op chronologische volgorde gemonteerd. Hierdoor blijft het een verrassing wat er gaat komen en beleef je je trouwdag keer op keer opnieuw. Daarnaast is hij heel duidelijk, gezellig maar niet aanwezig, creatief, reageert hij snel en wat een ervaring! Daniel heeft topwerk afgeleverd en zelfs meer dan eigenlijk afgesproken. Hierdoor kunnen wij ook nog nagenieten van onze openingsdans. Als je zeker wil zijn van een goede videograaf, zorg dan dat je Daniel hebt op je trouwdag!

SaskiaGeplaatst op 24 juli 2015
Wij zijn in april dit jaar getrouwd en wilden graag een mooie herinnering aan onze bruiloft, omdat we van veel vrienden hadden gehoord dat de dag zelf zo snel gaat dat je eigenlijk achteraf nog wil terugkijken naar wat er daadwerkelijk is gebeurd. We hebben Daniel ingehuurd als onze videograaf en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Daniel is heel professioneel, geduldig, gezellig, heeft een hele positieve houding en luistert heel goed naar je wensen. Vanaf het begin dat we contact hadden is hij ook erg flexibel geweest als we dingen wilden die niet in het standaard pakket zaten, zelfs nadat de bruiloft al geweest was (bijv. opleveren van extra materiaal. Hij heeft ook als verrassing ongeplande momenten tijdens de receptie opgeleverd). Hij denkt heel goed mee en aan zijn adviezen kan je merken dat hij veel ervaring heeft. De montages zijn echt prachtig! Hij weet echt heel goed de emotie van de dag vast te leggen door de manier waarop hij de beelden tot een trailer en een feature film monteert. Op de avond van onze receptie heeft Daniel de trailer aan de gasten getoond en we hebben heel veel complimenten gekregen. Degene die ook trouwplannen hadden wilden gelijk zijn contactgegevens hebben. De trailer is een geweldige samenvatting van de dag, maar de feature film (die langer is) geeft de dag in meer detail weer en is dus een prachtige herinnering om naar je familie te sturen en zelf terug te kijken. Het is trouwens heel handig dat Daniel alles ook online oplevert zodat je links makkelijk naar mensen kan doorsturen. We zijn ontzettend blij dat we Daniel hebben gekozen en zullen nog vaak met veel plezier naar alle videomateriaal terugkijken.

Marloes LockGeplaatst op 14 maart 2015
Op 5 september 2014 zijn wij getrouwd en hebben onze trouwdag laten filmen door Daniël. En wat zijn we daar blij mee! Tijdens de voorbereidingen wist ik het al meteen. Ik wilde de bruiloft laten filmen. Mijn man twijfelde eerst, vond het niet echt nodig, maar wat is hij achteraf toch blij dat we er wel voor gekozen hebben. Naast een prachtig fotoalbum is een trailer en film echt een meerwaarde en als de dvd aan staat begin ik altijd weer te glunderen. Het is zo mooi gefilmd, met de muziek er bij, je zit er echt weer helemaal in. We hebben zoveel complimenten gekregen over de trailer, die al gedraaid werd op onze bruiloftsfeest. Met als verrassing van Daniël een luchtshot over het strand.

CharlotteGeplaatst op 9 januari 2015
Wij zijn afgelopen 13 september getrouwd en kijken nog elk weekend naar onze trouwfilm. De communicatie met Daniel liep echt op rolletjes. Hij weet wat je als bruidspaar wilt en denkt erg met je mee, heel fijn! Daarnaast is hij zeer professioneel en heeft hij echt alle kennis in huis om een schitterende film te maken. Hij was bij niemand van onze gasten bekend maar iedereen heeft na de bruiloft zijn complimenten geuit over “die videograaf” die alles filmde maar bijna onzichtbaar was. We hebben de film na een aantal weken gekregen en waren door de film weer helemaal in het moment, weer echt op die dag. Zijn manier van filmen en monteren is zo mooi, echt precies zoals we het beleefd hebben, echt prachtig gedaan! Iedereen kent wel een oom of tante die ”even” zal filmen maar dat is echt verleden tijd als je het werk van Daniel hebt gezien. Of alleen een fotoreportage met fotoboek is echt niet meer genoeg als je dit eenmaal hebt gezien. Het leeft veel meer en geeft echt weer hoe mooi die dag was. We raden het echt iedereen aan! Voor zo’n dag regel je alles tot in de puntjes, laat dit ook een punt zijn op het lijstje.

LeonieGeplaatst op 7 januari 2015
We zijn vorig jaar in juni al getrouwd, maar zag nu pas dat we een beoordeling via deze website konden schrijven. Daar hoef ik geen 2 keer over na te denken. Daniël verdient met zijn bruiloftfilmen.nl op alle punten 5 sterren. Wat een onwijze aanrader!! Het contact verliep soepel en makkelijk, en ook op de dag zelf ging alles perfect. Hij heeft geweldige film afgeleverd, die al begon met de trailer. Super handig om zo even kort aan je familie te laten zien. De verwachtingen voor de feature film lagen na de trailer erg hoog. Het was dan ook spannend toen de prachtige DVD box binnen kwam, maar.. onze verwachtingen zijn overtroffen. Wat is ook de feature film gaaf, prachtig, mooi en emotioneel. Het neemt je weer compleet terug naar die prachtige, mooie dag. Dus, op zoek naar een videograaf? Twijfel geen moment, en ga met Daniël in zee!

AnnaGeplaatst op 6 januari 2015
Daniel heeft prachtig werk geleverd voor ons huwelijk, ik zou dit iedereen aanraden! Op de dag zelf was hij gezellig en op de juiste momenten onzichtbaar ondanks dat hij filmde. Afspraken maken verloopt makkelijk. Het eindresultaat was echt prachtig. De trailer is leuk om even snel te laten zien aan anderen. De feature film neemt je weer helemaal mee naar de prachtige dag. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed, als aandenken ook nog een mooie dvd box.

GaldinoGeplaatst op 22 december 2014
Daniël is een getalenteerde, ambitieuze en meedenkende videograaf die onze mooiste dag op een geweldige en onbeschrijfelijke manier heeft vastgelegd! Mijn vrouw was eerst niet van de video, maar kon na het eindresultaat niet meer stoppen met kijken. Ook mijn verwachtingen zijn overtroffen door de manier van monteren, vanuit verschillende hoeken is alles vastgelegd en uiteraard het opnemen van de speeches in top kwaliteit. Het is een film die wij generaties lang meegaat. Voor elk toekomstig bruidspaar kunnen wij alleen maar aangeven dat de investering in een videograaf samen met die van de fotograaf de belangrijkste zijn voor je bruiloft en dat je echt beide moet hebben. Als je dan een videograaf zoekt dan zullen wij zonder twijfel direct Daniël aanraden, echt een TOPPER met een perfecte prijs kwaliteit verhouding!!

PatriciaGeplaatst op 7 december 2014
Helaas door omstandigheden niet eerder kunnen reageren, maar nu alsnog! Wij zijn ontzettend blij met Daniël! Hij heeft ons erg goed en duidelijk te woord gestaan en onze dag ontzettend mooi vastgelegd. De dvd met het de film en de trailer zijn echt supermooi geworden. Hij heeft een goede keuze gemaakt met uit welke hoek hij filmt en ook de achtergrondmuziek bij de trailer is erg mooi gekozen. Daniël is zo professioneel dat we heel vaak niet eens door hadden dat hij er was, waardoor hij erg speciale en spontane momenten mooi heeft kunnen vastleggen. Zeker het geld waard geweest, een betere videograaf hadden we ons niet kunnen wensen. Daniël, ontzettend bedankt!!

Assil GarsiaGeplaatst op 25 november 2014
Bedankt voor het filmen van onze bruiloft, Daniël! Wat een mooi resultaat! Voor alle aanstaande bruidsparen; aan Daniël heb je de beste!!

StephanieGeplaatst op 5 november 2014
Daniel heeft onze bruiloft op 11 juli 2014 gefilmd. Hij is er vanaf het begin tot het eind geweest en het eindresultaat is prachtig. Wij laten vol trots aan iedereen het filmmateriaal zien en het is fantastisch op de manier hoe Daniel dit heeft vormgegeven. Wij raden Daniel absoluut aan want het is echt een vakman.

Aldijana en SimonGeplaatst op 30 september 2014
Daniel heeft op vrijdag 20 juni 2014 onze bruiloft gefilmd en het resultaat is werkelijk fantastisch geworden. Daniel heeft echt een passie voor zijn vak en heeft oog voor detail (zowel de muziek keuze als de opbouw van de film). Hij heeft er echt werk van gemaakt en hij filmt echt op een heel hoog niveau. Verder denkt hij met je mee….snapt wat je wilt en is een fijne en aardige man. Kortom, een aanrader om de dag voor later vast te leggen. Veel liefs en groeten van Aldijana en Simon

Ronnie en PetraGeplaatst op 25 september 2014
Daniel, we willen je nogmaals heel erg bedanken voor jou plezierige aanwezigheid op onze huwelijksdag 31 mei 2014. Mede door jou is het een topdag geworden. Het resultaat is zo gaaf, wat voor ons zeer belangrijk is. Een film is echt een MUST HAVE voor iedere bruiloft. Na het zien van de beelden, beleef je de dag weer opnieuw. Op de trailer hebben we veel reacties gehad, erg leuk! De film is super mooi in elkaar gezet en heel mooi! We willen jou dan ook aan iedereen aanbevelen! Je bent zeer correct, creatief en duidelijk. Voor die tijd kwam je alle afspraken na en was je verhaal helder. Tijdens de dag ben je helemaal niet op de voorgrond geweest en dat is knap! Die dag ben je op het laatste moment met zijn tweeën gekomen en dit is zeker ook aan te bevelen, je krijgt nog meer mooie beelden. We hebben jou gekozen mede dankzij je duidelijke website, email en fijn gesprek. Je hebt het helemaal waar gemaakt. Heel erg bedankt en ik hoop dat je nog veel bruidsparen zo blij als ons kan maken! Groetjes Ronnie en Petra

Bastiaan en Samantha WolffGeplaatst op 4 augustus 2014
Daniel kan enorm gepassioneerd over zijn werk vertellen. Daniel is bezig met het uitbreiden van zijn bedrijf en probeert constant om nieuwe dingen te ontdekken. Daniel heeft ons een maandje voor de bruiloft gevraagd of hij Karim mee mocht nemen. Omdat onze locatie geschikt was voor twee videografen, wilde Daniel graag Karim de stijl van de bruiloft filmen leren. Dit vonden wij uiteraard fantastisch, omdat onze dag dan nog beter in beeld zou komen. Ondanks dat mijn man erg zenuwachtig was hebben we eigenlijk niet gemerkt dat we van zoveel kanten gefilmd en gefotografeerd werden. In de ochtend was het wel een beetje druk met 2 videografen en een fotografe, maar ze bewogen zo geruisloos dat je af en toe gewoon vergat dat ze er waren. Tijdens het maken van de fotosessie bleek dat de fotografe en de videografen goed met elkaar konden opschieten. Op een gegeven moment daagden ze elkaar zelfs een beetje uit om met de beste ideeën te komen. Daniel reageert altijd snel op zijn mail en is niet te beroerd een stapje harder te zetten om een film te maken waar je nog jaren van kunt genieten. Dank je wel Daniel!

Kevin en Nicole Geplaatst op 1 juli 2014
Wij waren er vrij snel over uit dat we ons huwelijk wilden laten vastleggen op film. Zelf leggen wij onze vakanties en andere belevenissen graag vast op film, ons huwelijk wilden we daarom professioneel aanpakken. En dat is gelukt! De dag, die toch voorbij vliegt, kunnen wij nu nog eens goed herbeleven met de film van 20 minuten. En de rest van de wereld kan in een paar minuten een goede impressie krijgen met de trailer! Wij zijn erg blij met het eindresultaat, het voegt echt iets toe aan en houdt de herinneringen levendiger naast het fotoalbum.

Linda Geplaatst op 11 juni 2014
Wij hadden heel last minute besloten om onze bruiloft te laten filmen, eerlijk gezegd hadden we er nog nooit over gehoord tot we op een bruiloft waren in Zuid Afrika. Toen waren we gelijk overtuigd, dit willen we ook. Het contact was snel gelegd en gezien de afstand en tijdsdruk hebben we alles telefonisch gedaan. Erg prettig, open gesprek waarin het belang van onze wensen werden meegenomen en we duidelijke uitleg kregen over het concept. Op de dag zelf hebben we allebei geen moment in de gaten gehad dat er gefilmd werd! Hierdoor zijn de beelden spontaan en ontspannen. Het absolute toppunt van debruiloftfilmen is de opbouwende spanning naar de feature film. Zo kregen we eerst de trailer met daarin alle hoogtepunten in een snel tempo achtereen met bijpassende muziek. Hierdoor werden wij nóg nieuwsgieriger naar de feature film… Fantastisch! We beleefden onze trouwdag helemaal opnieuw! Doordat de feature film (en de trailer) niet op chronologische volgorde zijn wordt je continu verrast en is het absoluut niet saai. Ook hier is de muziek heel toepasselijk en een super aanvulling. Voor ons is dit echt een investering geweest die elke euro waard is. Nooit krijg je meer levende beelden, stemmen en impressies zo duidelijk weergegeven als op een video. Daniel is heel creatief en geeft je het gevoel dat je niet gefilmd wordt en het resultaat is echt fantastisch! Trouwen doen wij maar 1x en bespaar niet op een mooie film van dé mooiste dag uit je leven!

Frank Nico & Lisette Geplaatst op 2 juni 2014
Wij waren er vrij snel uit om Daniel te boeken voor het filmen van onze bruiloft. Zijn stijl van filmen sprak ons erg aan. Al snel bleek dat Daniel een echte professional is die niets aan het toeval over laat. Alles werd tot in detail voorbesproken of vastgelegd; iets wat wij erg konden waarderen. Ook werd er meegedacht over het verloop van de dag of tips gegeven. Tijdens de dag zelf merk je nauwelijks dat hij er is. Wij als bruidspaar hebben ons in ieder geval niet opgelaten gevoeld omdat er een camera om ons heen liep. Inmiddels hebben wij het resultaat van een dag filmen teruggekeken met onze daggasten. Niets dan positieve reacties! Iedereen was verrast over de montage. Doordat de film zich niet in chronologische volgorde afspeelt (maar er wel een rode draad inzit) blijf je nieuwsgierig welk gedeelte van de dag er nu weer zal komen. Echt een topresultaat! Overigens is Daniel zo aardig geweest om ons eigen gemaakte filmpje (die wij s’avonds aan de gasten lieten zien) en de film van het aanzoek op dezelfde DVD te branden zodat wij een complete Trouw DVD hebben. Allemaal extra’s die in principe niet hoeven; dit maakt duidelijk het onderscheid met anderen vinden wij. Je merkt duidelijk dat je met iemand te maken hebt die passie voor zijn vak heeft! Kortom, wij zijn meer dan tevreden over DEBRUILOFTFILMEN en raden iedereen aan om zijn of haar bruiloft te laten filmen!

Eva Winkel Geplaatst op 21 mei 2014
In het begin twijfelden we erover of we op onze bruiloft een professionele videograaf willen hebben. We dachten dat iemand uit onze familie deze taak ook prima aan zou kunnen. En we kunnen daarmee mooi wat geld besparen. Maar toen hebben we toevallig Daniel op Internet gevonden en zijn werkmethode sprak ons zeer aan. Achteraf kunnen we zeggen dat dit een hele goede keuze was. Want hoe mooi de dag ook is, alles gaat heel snel weg en wat overblijft zijn de foto´s en video´s. Daarom zijn die de investering waard. Daniel heeft onze hele bruiloft gefilmd, van de voorbereidingen tot de laatste dans. De video geeft alles mooi terug, maar wat ons echt aansprak, dat heel veel kleine details erin verwerkt waren. Details die ons echt ontroerden, waarop we op de dag zelf niet konden letten. Het resultaat is een unieke, zeer originele video die we heel graag opnieuw en opnieuw willen bekijken. Dankzij het feit dat het niet een urenlange chronologische film is, is het ook niet zo moeilijk. De film blijft ons boeien en elke keer ontdekken we leuke details. Ook onze familie en vrienden hebben deze kort en krachtige video´s zeer gewaardeerd. Velen hebben gezegd dat ze zo een mooie bruiloftvideo nog nooit hebben gezien. Uiteraard bevestigen zulke commentaren ook dat we een goede keuze hebben gemaakt. Nogmaals bedankt Daniel voor je inzet en voor je flexibiliteit die de samenwerking nog prettiger maakte.

Sander & Ilona Geplaatst op 15 maart 2014
Daniel heeft onze bruiloft van s’morgens vroeg tot ’s avonds laat vastgelegd. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend maar ook de weg er naartoe is prima verlopen. Op iedere vraag kwam er snel een antwoord en alle gevraagde aanpassingen op de film werden zonder problemen en snel doorgevoerd. Daniel is niet te beroerd om net een stapje extra te zetten om het voor de klant helemaal perfect te maken. Als we nogmaals de keuze zouden moeten maken dan zouden we zeker weer voor debruiloftfilmen.nl gaan!

Gerrit de Graaf Geplaatst op 18 februari 2014
De samenwerking met Daniel was bijzonder prettig en uiterst professioneel. Hij is bijna de gehele dag aanwezig geweest en op die manier heeft ook het feest ’s avonds een plekje gekregen in de trouwfilm. Iets wat we bij de foto’s helaas missen. De trailer was genieten en gaf een perfecte indruk van de dag. De feature film was zo mogelijk nog beter en ging in iets meer detail in op de mooie momenten. Het fijne van Daniel is dat je nauwelijks merkt dat hij aanwezig is, en toch weet hij de mooiste shots te maken. De samenwerking met de aanwezige fotograaf was ook top. Naast dit alles gebruikt Daniel ook nog eens erg professionele apparatuur, wat je zeker terug gaat zien in het beeldmateriaal. Als je gaat trouwen en een videograaf zoekt kan ik DeBruiloftFilmen.nl zeker aanraden!!

Ivo Huisinga Geplaatst op 6 december 2013
De film is geweldig geworden echt super gaaf dat je eerst een trailer krijgt om eerst de spanning op te bouwen en daarna een feature film! Tot slot krijg je een super mooie dvd/ blu-ray box thuis gestuurd! Echt helemaal geweldig! Daniel is heel fijn om mee samen te werken, je merkt niet eens dat hij aanwezig is wat hele leuke beelden geeft. Wij bevelen Daniel ook zeker aan om je bruiloft te filmen. Degenen die nog aan het twijfelen zijn om je bruiloft te laten filmen, wij zeggen doen! Het is een enorm leuke herinnering. We gaan lekker genieten van de film!

Stefan en Nikita Geplaatst op 28 oktober 2013
De samenwerking met Daniel verliep prima, met een prachtige HD film als eindresultaat! Goede muziek onder de scherpe beelden en geleverd in een mooie dvd-box.

Linda & JurgenGeplaatst op 30 september 2013
Debruiloftfilmen.nl is een echte aanrader!! Wij hebben lang getwijfeld of we een videograaf op onze bruiloft wilden. Uiteindelijk hebben 2 dingen de doorslag gegeven. Het feit dat mijn oom ook onze ambtenaar was, en we de ceremonie dus heel graag vastgelegd wilden hebben, en onze ontmoeting met Daniel.
Daniel kwam bij ons thuis en vertelde met zoveel enthousiasme en passie over zijn vak en zag al helemaal voor zich wat hij zou gaan filmen toen wij beschreven hoe onze locatie eruit zag, dat wij meteen om waren. Verder heeft hij zich op de dag zelf juist heel erg op de achtergrond gehouden. Wij hebben nergens speciaal voor hoeven poseren en hebben totaal niet het gevoel gehad dat je de hele dag door een camera achtervolgt wordt. Super ervaring dus en vooral een super resultaat!! Het is zo ontzettend leuk om je dag op deze manier terug te kunnen zien! Het is ook vooral leuk om dingen te zien die je zelf gemist hebt tijdens de dag.. We genieten nog elke keer als we het kijken en krijgen ook ontzettend veel complimenten van familie en vrienden 🙂

Linda Dudok- de WitGeplaatst op 18 augustus 2013
Vooraf moesten we een draaiboek invullen, erg handig. Op de dag zelf heb je helemaal niet in de gaten dat je gefilmd wordt. Film ontvangen, geweldig om je dag op die manier terug te zien!!!

Bart en RobertGeplaatst op 7 augustus 2013
Debruiloftfilmen.nl is een echte aanrader. We hadden direct een goede klik met Daniel en het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. We ontvangen alleen maar positieve en enthousiaste reacties. Daniel reageert ook direct als je nog vragen hebt via de mail. Je krijgt lang niet alles mee op je eigen trouwdag. Met een videograaf zie je alle details en momenten weer terug op film. Zeker als je de ceremonie in zijn geheel laat filmen. Echt helemaal super!

JacquelineGeplaatst op 16 juli 2013
DeBruiloftFilmen heeft onze dag op een prachtige manier vastgelegd. Het contact was vanaf het eerste moment erg goed.. goed geregeld, en ook op de dag verliep alles vlekkeloos.. We hebben bijna niet in de gaten gehad dat er een camera bij was 🙂 De film is ontzettend mooi geworden en wij hebben een prachtige herinnering!

VanitaGeplaatst op 26 juni 2013
Wij hebben maar een aantal momenten laten filmen van onze grote dag.. En dit vond toen plaats in de Herfst. de shoot was buiten, het was erg koud maar uiteindelijk hebben wij er een hele mooie herrinnering aan overg ehouden. We hebben ons filmpje heel mooi en netjes geleverd gekregen, wat niet overal gebeurd. ‘De bruiloft filmen’ is zeer zeker aan te raden! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!

Nicole- Geplaatst op zaterdag 1 juni 2013
Vooraf twijfelden we of we onze bruiloft wel zouden filmen. Na wat gezoek op internet kwamen we bij debruiloftfilmen.nl uit. Na wat mailtjes hebben we afgesproken en is Daniel bij ons geweest. Hij heeft ons laten zien hoe zijn manier van filmen is en we hebben samen onze dag doorbesproken. Na deze avond wisten wij het zeker, we wilden onze bruiloft door Daniel laten filmen. Vanaf ’s morgensvroeg de kapper en aankleden tot aan het diner heeft Daniel bij ons gefilmd. Op de dag zelf merkten we niet dat we gefilmd werden en verliep het allemaal heel ontspannen. We werden vorige week blij gemaakt met de filmtrailer. Deze was al helemaal super! En een week later hebben we de filmbox thuis gekregen. Ook hier hebben we van genoten. De film is heel afwisselend, op verschillende manieren gefilmd en alles komt mooi naar voren. Het blijft genieten om dit te zien, dus we zijn heel blij dat wij onze bruiloft vast hebben gelegd….en hier heeft Daniel goed voor gezorgd!

Paulien- Geplaatst op donderdag 31 januari 2013
Een echte aanrader als je het ons vraagt. Daniel heeft onze hele bruiloft gefilmd, van het aankleden tot de openingsdans en het eerste stukje van het feest. Vooraf hebben we onze wensen en ideeën besproken en Daniel heeft daarin ook actief meegedacht. Het was voor ons vooral belangrijk dat het een gezellige en ontspannen dag zou worden, en dat is goed op de film terug te zien. Op de dag zelf hebben we nauwelijks door gehad dat we werden gefilmd. We zijn heel blij met het resultaat, we hebben een korte en een lange versie van de hele dag, die we nog vaak terug kijken. Verpakt in een mooie box. Daniel, nogmaals bedankt voor deze fantastische herinnering!

Benieuwd naar onze tarieven? Prijzen