OVER ONS

Fotocredit: Dwayne Maikel

Welkom! Ik ben Daniel, bruiloftvideograaf bij DeBruiloftFilmen.nl.

Circa 12 jaar geleden studeerde ik af als bedrijfseconoom, maar mijn echte passie zat verborgen in mijn hobby ‘filmen’. Vakantievideo’s kregen een creatief sausje, maar het had nog helemaal niks weg van iets serieus. Ik ben 8 jaar geleden opgemerkt door een zeer bekende Hindoestaanse fotograaf en heeft mij aangemoedigd te starten met het filmen van Hindoestaanse bruiloften. Heel commercieel zou ik natuurlijk kunnen zeggen, dat ik direct verkocht was, maar dat was ik niet. De camera’s die ik gebruikte, gaven totaal niet het ‘filmische’ beeld dat ik wenste, totdat ik een jaar later in het buitenland een aantal bruiloft films voorbij zag komen, die op echte ‘Hollywood’ films leken.

Mijn eerste reactie was ook direct, het kan dus wel! Vanaf dat moment ben ik naar Engeland gegaan om van een award winning videograaf de ‘trucs’ te leren. Iemand met een echt talent voor het vak en heeft mij alle ins en outs verteld hoe hij in Engeland, de grootste en mooiste bruiloften filmt. Ook heb ik alles wat er online te vinden was gelezen en geoefend. Een wereld ging voor mij open en ik maakte veel nieuw materiaal met de nieuwe cameratechnieken. Het eerste jaar begon ik direct al met 12 bruiloften en sindsdien film ik bruiloften met ontzettend veel passie en plezier! Graag hoor ik jullie verhaal, om te kijken of ik jullie dag kan vastleggen als bruiloftvideograaf.